Antena Meniu Search
x

Video Trei femei, agresate sexual şi jefuite de un recidivist, în Capitală, la câteva zeci de minute distanţă. Imagini şocante, surprinse într-un bloc din Sectorul 6

Trei femei din Capitală au trecut prin spaima şi şocul vieţii lor, după ce seara trecută, au fost jefuite şi agresate sexual de un individ. Scenele cumplite au avut loc în lifturile unor blocuri din sectorul 6 al Capitalei. Individul agresor este recidivist, a ieşit din închisoare în urmă cu un an. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propuneri legale. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 26.08.2023, 11:33

Vezi și

Sunt imaginile şocante surprinse seara trecută de camera de supraveghere instalată în liftul unui bloc din Capitală. Individul îşi aşteaptă victima la intrarea, şi tot el este cel care cheamă ascensorul. Tânăra de 27 de ani se urcă în lift, fără să îşi imagineze ce avea să se întâmple. Imediat, bărbatul o urmează. După câteva secunde, într-o clipă de neatenţie a femeii, individul blochează liftul, îşi desface şliţul la pantaloni şi o agresează. Tânăra ţipă, îl îmbrânceşte şi cu greu reușește să deschidă ușa liftului şi cade la pământ. Agresorul o lovește de mai multe ori cu pumnii şi se face nevăzut. La ora 20:50 vine primul apel la 112 de pe Aleea Bârsăneşti.

După prima agresiune, poliţiştii primesc un apel asemănător prin 112

Ana Grigore, reporter Observator: La 10 minute după ce a avut loc prima agresiune, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a sunat la 112 şi a spus ca a fost agresată sexual în acest lift, aflat la două minute de strada unde bărbatul a încercat să o violeze pe tânăra de 27 de ani.

Crina Eşanu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Secţiei 21, au demarat de îndată verificările, în vederea stabilirii situației de fapt şi a identificării bărbatului bănuit de săvârşirea faptelor.

Pe acelaşi subiect

Al treilea apel la 112, cu puţin timp înainte de miezul nopţii

Un scenariu tras la indigo. La ora 21:00 al doilea apel la 112 vine de pe strada Bârsăneşti. Individul nu se opreşte aici. Pe lângă agresiunea sexuală, bărbatul o şi tâlhăreşte pe femeie. Îi fură geanta în care se aflau laptopul şi mai multe bunuri. La nici trei ore de la cea de-a doua agresiune, vine şi al treilea apel. Ora 23:40, şoseaua Virtuţii, o femeie în vârstă de 33 de ani anunţă că a fost agresată sexual în lift. 

Ana Grigore, reporter Observator: La scurt timp după ce a comis cea de-a treia agresiune, bărbatul a fost prins de polițiști şi dus la secția 20 politie pentru audieri. 

După ore bune de dat explicaţii în faţa oamenilor legii, individul a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul este recidivist. A fost eliberat din închisoare august 2022, după ce a fost închis pentru tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei femei, agresate sexual şi jefuite de un recidivist, în Capitală, la câteva zeci de minute distanţă. Imagini şocante, surprinse într-un bloc din Sectorul 6