Antena Meniu Search
x

Video Trei femei și o minoră au fost spulberate de o mașină, în Teleorman. În urma accidentului au intervenit și jandarmii

Trei femei și o minoră au fost spulberate de un autoturism în localitatea Bujoru din Teleorman. Una dintre femei, în vârstă de 35 de ani, a decedat la locul incidentului. 

de Paul Nanian

la 17.12.2020, 19:21

Vezi și
  • În urma accidentuui au intervenit și jandarmii.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Tânăra de 19 ani și minora de 15 ani, ambele în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme au fost transportate la spital. O altă femeie de 42 de ani din grup a fost găsită în stare de șoc, conștientă.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Spitalul Județean Teleorman, minora de 15 ani este în comă, intubată, ventilată mecanic, cu traumatism cranio-cerebral grav, iar tânăra de 18 ani prezintă contuzii pulmonare, hepatice și renale, cu traumatism cranio-cerebral minor. În acest moment se încearcă transferul minorei de 15 ani la București.

Femeia în vârstă de 42 de ani, care este mama tinerei de 18 ani, este singura conștientă cu contuzii minore. Aceasta a povestit că mergeau pe marginea drumului și au fost lovite în plin, dar nu-și mai amintește altceva.

Conducătoarea auto, o femeie de 47 de ani din București a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influența alcoolului.

A fost nevoie și de intervenția jandarmeriei după ce alți cetățeni au încercuit mașina conducătoarei auto.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei femei și o minoră au fost spulberate de o mașină, în Teleorman. În urma accidentului au intervenit și jandarmii