Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei fete, lovite grav de o camionetă care s-a răsturnat pe marginea drumului, pe DN15A în Bistriţa. Şoferul consumase alcool

Trei adolescente de 14-15 ani au fost acroşate de o camionetă care s-a răsturnat pe marginea drumului. Şoferul consumase alcool iar la rezultatul etilotestului a indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare au fost trimise joi la accident produs pe DN 15A, în localitatea Galaţii Bistriţei din judeţul Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 14:36

Echipajele medicale - terapia intensivă mobilă SMURD, prim ajutor SMURD şi SAJ Bistriţa-Năsăud au preluat cei trei pietoni, minori, conştienţi şi cooperanti. Doi prezentau policontuzii şi o fractură claviculă, respectiv o victima cu fractură deschisă la nivelul unui membru inferior”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud. 

Sursa citată a precizat că, după stabilizare, fetele, cu vârstele de aproximativ 14-15 ani, au fost evacuate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate. ”Conducătorul autovehicolului nu prezenta mărci traumatice vizibile, a ieşit singur din habitaclu. A refuzat transportul la spital”, a mai transmis sursa citată. 

Deocamdată, IPJ Bistriţa-Năsăud nu a transmis date cu privire la modul de producere a accidentului. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi dus la spital pentru a i se preleva mostre biologice, în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trei fete, lovite grav de o camionetă care s-a răsturnat pe marginea drumului, pe DN15A în Bistriţa. Şoferul consumase alcool