Antena Meniu Search
x

Intervenţie contracronometru de salvare a unor oameni încarceraţi în două maşini care s-au lovit frontal în Tulcea

Trei oameni au rămas încarceraţi în două autoturisme care s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Tulcea şi localitatea Agighiol. În urma impactului violent, cei trei au fost grav răniţi şi au rămas prinşi între fiarele contorsionate.

Trei oameni incarcerati dupa un accident frontal pe drumul dintre Tulcea si Agighiol
Trei oameni incarcerati dupa un accident frontal pe drumul dintre Tulcea si Agighiol - Observator

Trei oameni au rămas încarceraţi în două autoturisme care s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Tulcea şi localitatea Agighiol.

În urma impactului violent, cei trei au fost grav răniţi şi au rămas prinşi între fiarele contorsionate.

Martorii teribilului accident au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale SMURD, dar şi ale Ambulanţei.

Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îi scoată pe cei trei din maşinile transformate în adevărate mormane de fiare contorsionate.

Pe acelaşi subiect

Cele trei victime, respectiv trei bărbaţi în vârstă de 26, 33 şi 40 de ani au fost scoase în viaţă din maşini şi transportate de urgenţă la spital.

Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autoturism marca Audi a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism marca BMW.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Intervenţie contracronometru de salvare a unor oameni încarceraţi în două maşini care s-au lovit frontal în Tulcea