Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri din Tulcea se zbat între viaţă şi moarte după ce au intrat cu maşina în mai mulţi copaci (Foto)

Accident grav pe drumul dintre Agighiol şi Tulcea. Doi tineri se zbat între viaţă şi moarte după ce au intrat cu maşina în mai mulţi copaci şi apoi s-au răsturnat într-o râpă.

de Redactia Observator

la 02.08.2018 , 15:16

Accident grav pe drumul dintre Agighiol şi Tulcea. Doi tineri se zbat între viaţă şi moarte după ce au intrat cu maşina în mai mulţi copaci şi apoi s-au răsturnat într-o râpă.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, în jurul orei 07.00. Cei doi tineri, ambii în vârstă de 25 de ani, se aflau într-un autoturism cu care se deplasau dinspre comuna Agighiol către Tulcea.

Într-o curbă periculoasă, şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a izbit violent de mai mulţi copaci, a rupt un gard de sârmă ghimpat şi apoi s-a răsturnat într-o râpă.

Articolul continuă după reclamă

Salvarea tinerilor care se aflau într-o stare avansat de ebrietate a fost un şofer care trecea prin zonă în acel moment şi a văzut totul.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Ambulanţei, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei.

Doi tineri au fost grav raniti in accidentul de pe drumul Agighiol - Tulcea

Accident grav între Agighiol şi Tulcea. Doi tineri, grav răniţi

În urma impactului cu pomii şi cu gardul, autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%, iar cei doi tineri au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să îi scoată din maşină, iar ulterior i-au predat medicilor Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Aflaţi în stare foarte gravă, cu numeroase traumatisme, cei doi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Doi tineri din Tulcea se zbat între viaţă şi moarte după ce au intrat cu maşina în mai mulţi copaci (Foto)