Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele trei mame, care au bătut un copil într-o școală din Constanța, au fost reținute de Poliție (Video)

Cele trei mame din Constanța care au bătut un copil pe holurile unei școli au fost reținute de Poliție și vor fi propuse spre arestare.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 09:58

Cele trei mame, care au bătut un copil într-o școală din Constanța, au fost reținute de Poliție

Cele trei mame din Constanța care au bătut un copil pe holurile unei școli au fost reținute de Poliție și vor fi propuse spre arestare.

Femeile sunt acuzate de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sătule ca elevul să le tot bată copiii la școală, cele trei femei au mers personal la Școala Gimnazială nr. 28 'Dan Barbilian' din Constanța și l-au snopit în bătaie pe elev.

Articolul continuă după reclamă

"La data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. În urma cercetărilor, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța, acestea fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 1 februarie a.c., vor fi prezentate unității de Parchet competente cu propuneri corespunzătoare", se arată într-un comunicat al Poliției Constanța.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătaia încasată de elev a fost filmată cu telefonul mobil de o persoană aflată pe holurile școlii, iar imaginile au ajuns pe internet, acolo unde au stârnit indignarea tuturor.

Pe imagini se poate observa cum cele trei femei l-au prins pe elevul care le terorizează copiii și l-au lovit cu pumnii și cu picioarele.

Elevul a fost transportat la spital cu o ambulanță și a rămas internat pentru investigații medicale amănunțite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cele trei mame, care au bătut un copil într-o școală din Constanța, au fost reținute de Poliție (Video)