Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane au murit şi una se află în stare gravă, în urma unui accident grav în Rădăuţi. Toţi se aflau într-un autoturism cu volan pe dreapta

Accident înfiorător pe centura oraşului Rădăuţi, din cauza vitezei excesive. Trei persoane au murit, iar una a fost transportată în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnant în rigola de la marginea şoselei.

de Monica Palade

la 14.10.2021, 17:25

Vezi și

Accidentul s-a produs, joi după-amiaza, la intrarea pe șoseaua de centură, dinspre Milișăuți, la aproximativ 300 de metri pe sensul spre Dornești. La faşa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Nu au avut nicio şansă

Toate victimele sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani. Maşina în care se afla era înmatriculată în Anglia şi avea volanul pe dreapta, informează reporterul Observator Angela Bertea. 

Cea de-a patra persoană a fost transportată inconştientă la Spitalul Județean Suceava. Soția uneia dintre victime a povestit că cei patru probau o mașină.

Pe acelaşi subiect

"Am fost sunaţi la 112 despre un accident produs pe centura Rădăuţilor. Ajunşi aici am constatat că un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, rezultând patru victime, din care două erau încarcerate. S-au acordat îngrijiri medicale, s-au descarcerat cele două victime, o victimă a fost transportată la spital, la celelalte victime s-au făcut resuscitări, constatându-se decesul. Două dintre victime erau în afara autoturismului, pe spaţiul verde", a declarat locotenent colonel Parasca Constantin, comandant Detașamentul de Pompieri Rădăuți

Ce spun poliţiştii

"La 14.45 de minute, pe centura ocolitoare a Rădăuţilor, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul a trei persoane şi cu rănirea gravă a unui alt bărbat. Din primele verificări, pe care le-au efectuat poliţiştii, s-a constatat că un tânăr de 29 de ani, conducea un vehicul cu volanul pe partea dreaptă, pe un drum drept, la un moment dat, din cauze care urmează să fie stabilite, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi ulterior a lovit un podeţ şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe partea laterală.

Din păcate, în urma evenimentului, a rezultat decesul pe loc la faţa locului a trei persoane, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 39 de ani, unii dintre ei din localitatea Dorneşti, alţii cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană. O altă persoană de cetăţenie română fiind transportată la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. S-a întocmit deja un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmează să fie prelevare şi probe biologice de la şofer pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia. Urmează să se stabilească cu exactitate circumstanţele", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, comisar-șef Ionuț Epureanu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei persoane au murit şi una se află în stare gravă, în urma unui accident grav în Rădăuţi. Toţi se aflau într-un autoturism cu volan pe dreapta