Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane, în continuare dispărute în ruinele Fermei Dacilor. Printre victime s-ar număra şi fiul patronului

Crăciun negru, aşadar, pentru mai multe familii care au venit să petreacă sărbătorile în Prahova. Cinci oameni au murit arşi de vii după ce o renumită pensiune a fost redusă la cenuşă. Printre ei şi unul dintre copiii patronului. Alţi trei oameni sunt dispăruţi şi sunt căutaţi printre ruine încă din această dimineaţă. Ferma Dacilor nu avea autorizaţie de securitate la incendiu şi funcţiona, în mare parte, pe generatoare. Pe lângă ruine, Ferma Dacilor a lăsat în urmă şi multe semne de întrebare legate de ceea ce ar fi putut declanşa un incendiu atât de violent. Au trecut aproape 12 ore de când operaţiunea pompierilor este în plină desfăşurare. Iar trei persoane sunt în continuare dispărute. Ar fi vorba despre un tată care a intrat în flăcări să-şi salveze copiii

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.12.2023, 17:55

Vezi și

"Ia uitaţi cum e acolo... scrum!" La ora 5 şi 45 de minute, alarmele maşinilor de pompieri au răsunat în Tohani, un sat aflat la aproape 100 de kilometri de Capitală. Ferma Dacilor, un complex de cabane construit în 2013, ardea de la un capăt la altul. Flăcările s-au extins fulgerător la construcţia făcută, în mare parte, din lemn şi trestie. 

Printre victime se numără şi fiul patronului

Din informaţiile pe care le avem în acest moment, persoanele care au fost salvate au ajuns la spital atât în Ploieşti, cât şi în Bucureşti, vorbim de un băiat de 16 ani, internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar starea lor este bună. Totul este în dinamică în acest moment şi asta pentru că intervenţia pompierilor continuă.

Avem trei persoane dispărute. Aşteptăm să vedem cum decurge această operaţiune, mai ales că se întunecă, iar misiunea pompierilor este din ce în ce mai dificilă pentru a găsi persoanele. Avem şi un bilanţ tragic: cinci morţi, patru adulţi şi un copil de 12 ani.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru distrugere din culpă. Un dosar care a fost preluat deja de procurori, nu ştim dacă au fost finalizate cercetările la faţa locului, dat fiind faptul că intervenţia pompierilor continuă şi la ora acesta. Sunt aduşi şi criminalişti de la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Trei persoane, în continuare dispărute în ruinele Fermei Dacilor. Printre victime s-ar număra şi fiul patronului