Antena Meniu Search
x

Video Trei proxeneţi, reţinuţi în Buzău. Au obţinut peste 100.000 de euro de pe urma celor 4 tinere pe care le forţau să se prostitueze

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost reţinute, în urma unor percheziţii domiciliare în Buzău.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 08:29

Vezi și

Cei trei, un bărbat, sora lui și concubinul acesteia, ar fi forţat 4 tinere cu vârste între 19 şi 39 de ani, să se prostitueze. Acestea erau bătute şi ameninţate, iar o parte dintre ele sunt internate într-un centru pentru consiliere psihologică.

Peste 100.000 de euro, în ultimii 4 ani

În ultimii 4 ani, proxeneţii ar fi obţinut de pe urma tinerelor peste 100.000 de euro. Cei trei au ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat în judeţele Buzău şi Brăila, în locuinţe închiriate în regim hotelier. Racolarea clienţilor s-ar fi făcut prin intermediul unor anunţuri pe platformele de vânzare online", a declarat Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei proxeneţi, reţinuţi în Buzău. Au obţinut peste 100.000 de euro de pe urma celor 4 tinere pe care le forţau să se prostitueze