Antena Meniu Search
x

Trei taţi din Piatra Neamţ au făcut cu lavabilă o trecere de pietoni, pe o stradă din oraş, şi au ajuns la Poliţie

Trei taţi din Piatra Neamţ au făcut o trecere de pietoni pe o stradă din oraş şi au ajuns la Poliţie. Cei trei s-au săturat să îşi vadă copiii puşi în pericol pentru că nu au un loc de traversare, aşa că au rezolvat singuri problema.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.10.2019, 12:22

Trei taţi din Piatra Neamţ au făcut o trecere de pietoni pe o stradă din oraş şi au ajuns la Poliţie. Cei trei s-au săturat să îşi vadă copiii puşi în pericol pentru că nu au un loc de traversare, aşa că au rezolvat singuri problema.

Deoarece în zona cartierului 1 Mai – Gara Veche din Piatra Neamţ nu sunt treceri pentru pietoni, câțiva părinți au luat decizia de a rezolva problema, pentru a da posibilitatea copiilor să traverseze în drum spre școală. Aşa că la lăsarea întunericului au desenat pe asfalt o zebră.

Trecerea, însă, va fi desființată imediat, întrucât este realizată cu vopsea lavabilă, nu respectă dimensiunile și, nu în ultimul rând, este făcută ilegal. La fața locului au fost deja Poliția și Criminalistica, au fotografiat, au efectuat măsurătorile necesare urmând a fi deschis un dosar penal.

Polițiștii rutieri au identificat trei bărbați din Piatra Neamț, bănuiți că ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din municipiu. Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, scrie Ziar Piatra Neamţ.

Pe acelaşi subiect

"La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din Piatra Neamț. Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din Piatra Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente. De asemenea, la fața locului au fost solicitați și lucrători ai unei societăți de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care au șters marcajul.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.", este comunicatul Poliţiei nemţene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei taţi din Piatra Neamţ au făcut cu lavabilă o trecere de pietoni, pe o stradă din oraş, şi au ajuns la Poliţie