Antena Meniu Search
x

Cinci poliţişti au pus un şofer să sufle în etilotest de 5 ori, ca să vadă cât de beat e (video)

Cinci poliţişti au pus un şofer să sufle în etilotest de 5 ori, ca să vadă cât de beat e. S-a întâmplat la Satu Mare, unde şoferul tamponase o altă maşină.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.10.2019, 12:02

Cinci poliţişti din Satu Mare
Cinci poliţişti au pus un şofer să sufle în etilotest de 5 ori, ca să vadă cât de beat e (video) - PresaSM

Cinci poliţişti au pus un şofer să sufle în etilotest de 5 ori, ca să vadă cât de beat e. S-a întâmplat la Satu Mare, unde şoferul tamponase o altă maşină.

Un șofer, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a acroșat foarte ușor o mașină parcată regulamentar, proprietatea unei sătmărence.

Un echipaj de Ordine Publică, aflat la fața locului, a intervenit de urgență, după care a solicitat sprijinul Poliției Rutiere. Agenții de poliție au încercat să îl testeze pe șofer de numai puțin de cinci ori, înainte să reușească, cu greu.

Șoferul trebuia să sufle constant circa cinci secunde, dar nu a reușit mai mult de două-trei secunde să respecte indicațiile. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au dat dovadă de tact, iar într-un final au reușit să îl testeze cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool în aerul expirat, potrivit informațiilor PresaSM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Cinci poliţişti au pus un şofer să sufle în etilotest de 5 ori, ca să vadă cât de beat e (video)