Antena Meniu Search
x

Trei tineri din Bistriţa-Năsăud, reţinuţi după ce ar fi furat dintr-o biserică penticostală un laptop şi două boxe

Trei tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică penticostală din localitatea Reteag, potrivit unui comunicat emis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 12:56

Furt biserică
Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică - Shutterstock

Bunurile sustrase - un laptop, un mixer audio şi două boxe - au fost recuperate la o zi după comiterea furtului şi restituite proprietarului.

"Ieri, 5 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş au dispus reţinerea a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire. La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că din interiorul unui lăcaş de cult din localitatea Reteag au fost sustrase mai multe bunuri, respectiv un laptop, două boxe şi un mixer audio, prejudiciul total fiind în valoare de aproximativ 15.000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate (...), au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor, fiind ulterior recuperat integral şi restituit prejudiciul cauzat. Cele trei persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, din Reteag şi Ciceu Giurgeşti, reţinute de poliţişti, au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud", a transmis IPJ.

Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunile de furt calificat şi tăinuire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei tineri din Bistriţa-Năsăud, reţinuţi după ce ar fi furat dintr-o biserică penticostală un laptop şi două boxe