Antena Meniu Search
x

Trei tineri din Piatra Neamţ, reţinuţi pentru trafic de droguri. Au înfiinţat culturi de cannabis

Trei tineri din municipiul Piatra-Neamţ au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Neamţ, sub acuzaţiile de trafic şi deţinere de droguri de risc, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 14:50

Cultura de cannabis
Trei tineri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Neamţ pentru trafic de droguri - IPJ Neamţ

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat, sâmbătă, că tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, ar fi înfiinţat o cultură de cannabis pe un teren viran din Piatra-Neamţ. În luna octombrie, ei ar fi recoltat drogurile şi le-ar fi depozitat într-un imobil din localitatea Dobreni, pentru a le comercializa în judeţele Neamţ şi Cluj, către diverşi consumatori.

"În urma a trei percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ opt kilograme de cannabis, mai multe dispozitive şi obiecte folosite la înfiinţarea şi dezvoltarea culturii de cannabis, precum şi trei telefoane mobile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cei trei au fost conduşi la sediul DIICOT Neamţ pentru audieri şi au fost reţinuţi pentru 24 ore. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat poliţişti din cadrul IPJ Neamţ şi a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, dar şi jandarmi din cadrul IJJ Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei tineri din Piatra Neamţ, reţinuţi pentru trafic de droguri. Au înfiinţat culturi de cannabis