Antena Meniu Search
x

Foto Trei tineri, prinși în timp ce încercau să vândă un kilogram de canabis cu peste 28.000 de lei, în Satu Mare

Procurorii şi poliţiştii antidrog din Satu Mare au prins în flagrant trei persoane care încercau să vândă un kilogram de canabis. Valoarea stupefiantelor depăşeşte 28.000 de lei. Unul dintre suspecţi este recidivist. Doi dintre ei au fost arestaţi preventiv, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 17:21

Trei tineri, prinși în timp ce încercau să vândă un kilogram de canabis cu peste 28.000 de lei, în Satu Mare
Trei tineri, prinși în timp ce încercau să vândă un kilogram de canabis cu peste 28.000 de lei, în Satu Mare - Poliția Română

Trei persoane, între care una recidivistă, au fost prinse în timp ce încercau să comercializeze peste un kilogram de canabis, în municipiul Baia Mare.

Prinși în timp ce încercau să vândă un kilogram de canabis cu peste 28.000 de lei

”De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a reţinut, în sarcina unuia dintre inculpaţi, că în mai multe rânduri, pe parcursul lunii iunie 2024, a procurat, deţinut şi vândut diverse cantităţi de canabis către consumatori de pe raza judeţului Satu Mare”, informează, marţi, DIICOT, printr-un comunicat.

Articolul continuă după reclamă

În urma unor percheziţii făcute la locuinţele suspecţilor, anchetatorii au identificat încă aproximativ 700 grame canabis, precum şi alte mijloace de probă.

Cei trei suspecţi au fost iniţial reţinuţi, iar pe numele a doi dintre ei procurorii au formulat propunere de arestare preventivă, judecătorii emiţând mandate în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Trei tineri, prinși în timp ce încercau să vândă un kilogram de canabis cu peste 28.000 de lei, în Satu Mare