Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei victime, printre care și un copil de 4 ani, după un accident grav pe un drum din Timiș, la intrare în Giarmata

Trei persoane, printre care şi un copil de doar patru ani au rămas încarcerate în urma unui accident rutier deosebit de grav petrecut în judeţul Timiş. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 09:01

Şoferul circula dinspre localitatea Pișchia şi se îndrepta către localitatea Giarmata. Chiar la intrare, acesta a pierdut controlul volanului, a ieşit din decor, iar apoi s-a răsturnat. 

Accident grav în Timiș, un copil de 4 ani a ajuns la spital

La faţa locului au ajuns imediat salvatorii care au extras cele trei victime, vorbim despre şofer, pasagera acestuia, dar şi copilul minor. 

Vezi și

Pentru că prezentau răni, cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. 

"Astăzi, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 de un participant la trafic despre faptul că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile la intrare în localitatea Giarmata. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat conducea un autoturism pe drumul DJ 691 dinspre localitatea Pișchia către localitatea Giarmata, iar la intrare în localitatea Giarmata autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, au rezultat 3 victime respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, un minor în vârstă de 4 ani și conducătorul auto", a transmis ieri IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Trei victime, printre care și un copil de 4 ani, după un accident grav pe un drum din Timiș, la intrare în Giarmata