Antena Meniu Search
x

Video Tren către mare, blocat 3 ore pe un câmp de lângă Bucureşti după ce a lovit o căprioară cu peste 160 km/h: "S-a auzit bubuitura rău de tot"

Călătorie cu peripeţii pentru zeci de oameni care au plecat cu trenul la mare. Pasagerii, mulţi dintre ei bătrâni sau copii, au stat trei ore blocaţi pe un câmp de lângă Capitală. Cum afară erau peste 40 de grade, oamenii s-au bucurat că a funcţionat aerul condiţionat. Garnitura privată a rămas fără frâne după ce a lovit o căprioară. Trenul a ajuns la destinaţie cu patru ore întârziere. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 15.07.2023, 20:11

Vezi și

Pasager blocat în tren: "Mergem la Constanţa. De trei ore stăm aici." Trenul a plecat din Bucureşti la ora 10:20, iar călătoria nu trebuia să dureze mai mult de două ore. La nici 30 de kilometri de Capitală, locomotiva care circula cu peste 160 de kilometri la oră, a lovit o căprioară. Conductorul a văzut-o prea târziu şi nu a mai putut evita impactul. 

  • Reporter: "Şi la cât trebuia să ajungă la Constanţa?" 
  • Pasager: "La 12:20, cam aşa. Două ore şi puţin." 
  • Reporter: "De cât timp staţi aici?" 
  • Pasager: "Cred că avem vreo două ore, două ore şi ceva, cred."

Călător: "O căprioară mergea pe calea ferată şi n-a putut s-o evite din păcate şi s-a îndoit o conductă la sistemul de frânare. Aşteptăm să vină un alt tren de la Constanţa, care a ajuns la 11:30 acolo, trebuie să se întoarcă şi să mergem să ne ia spre Constanţa." 

Călător: "S-a auzit bubuitură rău de tot şi am văzut că e bine, dar ne-a zis conductorul că a fost o căprioară. Acum stăm de trei ore jumate aici. Stăm până nu mai putem." 

Pe acelaşi subiect

Cosmina Balint, reporter Observator: "După mai bine de trei ore petrecute aici în gara Pasărea, un alt tren se va cupla cu acesta cu probleme şi îi va duce pe călători la Constanţa." 

Blocaţi în câmp, dar optimişti

Obişnuiţi cu trenurile din România, călătorii au privit partea plină a paharului: au primit apă şi a funcţionat aerul condiţionat.

Călătoare: "Ştiţi care este problema? Nu contează de cât timp stăm. Contează că suntem în siguranţă. Avem aer condiţionat, avem apă. O oră în minus sau în plus nu contează, e bine că suntem ok, nu a păţit nimeni nimic. Îi mulţumim domnului conductor pentru că chiar s-a sacrificat."

Călător: "E şi o piscină aici, sunt nişte domni care au o piscină, fac şi nişte grătare."

Călător: "Măcar aici e gratis, acolo plăteam şezlongul. Dacă aveam un grătar, făceam aici şi un grătar, dar păcat." 

Călătoria Bucureşti Constanţa a durat până la urmă mai bine de şase ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tren către mare, blocat 3 ore pe un câmp de lângă Bucureşti după ce a lovit o căprioară cu peste 160 km/h: "S-a auzit bubuitura rău de tot"