Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat care voia să-și viziteze mama bolnavă, în Sri Lanka, a pierdut avionul din cauza unui tren întârziat: "Sunt foarte dezamăgit"

Furtuna de azi-noapte a dat peste cap şi traficul feroviar. Multe trenuri au ajuns cu ore întârziere la destinaţie din cauza copaciior doborâţi de vijelie pe calea ferată, timp în care călătorii s-au simţit ca în Infern. Unei profesoare care venea de la mare cu elevii i s-a făcut rău, iar trenul a oprit la Feteşti pentru ca femeia şi copiii să fie evaluaţi de medici.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 19:55

Vezi și

La Gara de Nord din Bucureşti, tabela a arătat zeci şi chiar sute de minute de întârziere. Mai multe garnituri au fost blocate cu orele în câmp pentru că liniile erau blocate de copaci căzuţi. O cursă de la Arad ce trebuia să ajungă astăzi 6 fără 20 în Capitală a întârziat mai bine de 5 ore.

Pasager: Condiţii de mizerie. Stai 6 ore în tren şi să-ţi râdă în nas, e inadmisibil aşa ceva. 

Pasager: O sticlă de apă şi aia caldă. Eu am plecat din Petroşani la 12 fără 25, azi-noapte. Şi am ajuns aici la 12. 12 ore. 

Din cauza întârzierii, un bărbat a ratat avionul spre Sri Lanka. Mergea acasă să-şi viziteze mama bolnavă. Cei aproape o mie de euro plătiţi pe bilet s-au dus pe apa ploii. 

Pe acelaşi subiect

Pasager: Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Astăzi la 11:00 aveam avion către ţara mea, însă, din păcate, mi-am ratat zborul. Sunt foarte dezamăgit. 

Dacă au plecat noaptea pentru a evita căldura sufocantă, clălătorii nu au avut noroc

În Capitală, au prins fix arşiţa de la amiază. Iar cei care şi-au continuat drumul spre mare au mers tot fără aer condiţionat. 

Un grup de copii care se întorceau de la mare au trăit clipe de groază ieri după-amiază. Însoţitorii au sunat la 112 după ce uneia dintre profesoare i s-a făcut rău din cauza căldurii insuportabile. 

Trenul a oprit în staţia Feteşti unde aşteptau medicii de pe ambulanţă să o preia pe femeie. Copii au fost şi ei evaluaţi, au primit gheaţă şi apă pentru a se hidrata. CFR Călători a precizat că instalaţia de climatizare s-a defectat imediat după plecarea trenului.

În urmă cu o săptămână ministrul Transporturilor dădea vina pe greaua moştenire

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: E poate anormal să nu existe aceste incidente. De ce? Pentru că, vă dau doar un exemplu, de 27 de ani în România nu s-a cumpărat nicio garnitură de tren. Nici măcar una. Anul acesta o să vină prima garnitură. 

Replica ministrului venea după ce, Observator a atras atenţia asupra problemei aerului condiţionat din trenuri. Medicii recomandă ca, pe lângă biletul de călătorie, călătorii să pregătească un eventai şi apă suficientă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat care voia să-și viziteze mama bolnavă, în Sri Lanka, a pierdut avionul din cauza unui tren întârziat: "Sunt foarte dezamăgit"