Antena Meniu Search
x

Zeci de pasageri blocaţi în trenuri. Cursele au avut întârzieri şi de 250 de minute în Gara de Nord

Mai multe trenuri au ajuns cu întârziere în Gara de Nord din cauza ninsorii şi a vântului puternic. Cele mai mari probleme au fost pe ruta Braşov-Bucureşti.

Vezi și

Mai multe trenuri au ajuns cu întârziere în Gara de Nord din cauza ninsorii şi a vântului puternic. Cele mai mari probleme au fost pe ruta Braşov-Bucureşti, după ce un copac a căzut pe liniile de cale ferată. Una dintre garnituri a sosit cu o întârziere de peste. 260 de minute. Un tânăr a fost nevoit să-şi aştepte iubita pe peron aproape 5 ore.

Cu un buchet de trandafiri în mână, Flavio, un tânăr din Veneţia, îşi aşteptă iubita în Gara de Nord. Vrea să îî facă o surpriză. Doar că trenul din Braşov întârzie, iar Flavio este nevoit să treacă testul răbdării. 

În Gară este frig, iar pe Flavio... doar gândul că îşi va strânge în braţe iubita îl mai face să zâmbească. Într-un final, trenul de la Braşov intră în gară. Nerăbdător, Flavio vrea să o întâmpine pe peron. Pe iubita lui, emoţiile o copleşesc imediat. Şi abia îşi găseşte cuvintele. 

Pentru alţi călători, însă, aşteptarea se dovedeşte a fi o probă de foc. Zece trenuri au sosit în Gara de Nord cu întârzieri de peste 100 de minute. 

Trenurile care trebuiau sa ajunga de la Brasov in Gara de Nord au intarziat chiar si peste 250 de minute.

Trenurile dinspre Braşov au ajuns în Capitală cu întârziere după ce un copac a căzut pe calea ferată, pe Valea Prahovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Zeci de pasageri blocaţi în trenuri. Cursele au avut întârzieri şi de 250 de minute în Gara de Nord