Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trenurile Bucureşti-Cluj Napoca şi Oradea-Bucureşti, întârziere de 6 şi 7 ore. Un tren de marfă s-a defectat şi a întrerupt circulaţia

Două trenuri de călători care circulă pe ruta Oradea-Bucureşti Nord şi Bucureşti Nord – Teiuş – Cluj Napoca înregistrează întârzieri de sute de minute din cauza întreruperii circulaţiei feroviare ca urmare a defectării unui tren de marfă, ce a condus la rupererea liniei de contact.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 11:07

- Shutterstock

”Ca urmare a întreruperii temporare a circulaţiei feroviare între staţiile Merişor şi Crivadia (din jurul orei 22:30 - 2 septembrie 2024 şi ora 04:20 – 3 septembrie 2024), din cauza defectării unui tren de marfă ce a condus la rupererea liniei de contact, au fost afectate trenurile IR 1922 Oradea – Bucureşti Nord – Mangalia şi IR 1835 Bucureşti Nord – Teiuş – Cluj Napoca care înregistrează întârzieri semnificative”, anunţă marţi dimineaţă CFR Călători.

Ce întârziere au avut trenurile

Trenul de la Oradea înregistrează o întârziere de 450 de minute, iar cel cu destinaţia Cluj - Napoca are o întârziere de 351 de minute la sosirea în Teiuş.

Articolul continuă după reclamă

Pasagerii trenului IR 1922 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Craiova. De asemenea, pentru preluarea călătorilor de la acest tren care aveau urcare în parcurs a fost suplimentată compunerea trenului IR 1994 Craiova – Mangalia în staţia Craiova, cu 2 vagoane şi în staţia Bucureşti Nord, cu 3 vagoane. 

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Trenurile Bucureşti-Cluj Napoca şi Oradea-Bucureşti, întârziere de 6 şi 7 ore. Un tren de marfă s-a defectat şi a întrerupt circulaţia