Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tripla crimă din Capitală. Bărbatul care şi-a ucis mama, sora şi fratele le-a acoperit chipurile după omoruri

Un individ din Capitală a fost arestat după ce şi-a omorât cu sânge rece mama, sora şi un frate. Bărbatul care, spun vecinii, ar avea un comportament deviant, şi-a băgat victimele în saci de plastic. Scenele i-au şocat până şi pe criminalişti: acesta le-a deschis senin uşa şi i-a condus la cadavre.

de Cristina Filip

la 07.08.2024 , 19:21

Este principalul suspect în cazul crimelor odioase care au zguduit Capitală. Bărbatul de 46 de ani şi-a ucis cu sânge rece mama, sora şi unul dintre fraţi.

Filmul crimei teribile din Capitală

Aşa cum arată urmele găsite în locuinţă, individul şi a ucis prima dată fratele, ulterior şi-a înjunghiat mama şi sora care încercau să fugă din apartament imediat după crime bărbatul a coborât la magazin de unde a cumpărat mai mulţi litri de clor cu care a spălat podeaua şi pereţii.

Vezi și

"Era senin, a indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre", spune Alexandru Anghel, procuror.

Pe acelaşi subiect

Pe hol, erau trupurile mamei şi fiului, băgate în saci de plastic. Iar în baie, anchetatorii au găsit trupul neînsufleţit al surorii. Criminaliştii au fost marcaţi de un detaliu şocant 

"Acoperirea feţei victimelor, în special a celor care chiar au reprezentat ceva aparte pentru autor, nu reprezintă altceva decât neputinţa lui de a mai privi acea victimă. Dacă a apucat să omoare una dintre victime, celelalte erau în casă. Nu avea cum să le lase în viaţă", spune Dan Antonescu, criminalist.

Poliţia a făcut descoperirea şocantă după ce, al patrulea copil al femeii, geamăn cu suspectul, a sunat la 112, speriat că nu reuşeşte să intre în casă. 

"Pentru că există o relaţie extraordinar de puternică între gemeni, s-a gândit că, dacă deschide uşa şi fratelui geamăn, va fi nevoit să îl omoare şi pe acesta", mai spune Dan Antonescu, criminalist.

Anchetatorii au periat locuinţa centimetru cu centimetru. Între timp, suspectul şi fratele geamăn au fost duşi la audieri. 

Suspectul principal mergea des la biserică

Crimele au spulberat liniştea întregului cartier. Mama şi cei 4 copii locuiau împreună şi erau recunoscuţi pentru scandalurile dese. 

"S-a auzit un ţipăt din partea surorii lui, foarte tare, care de obicei acel ţipăt se auzea mai lung, dar dintr-o dată s-a oprit", spune un vecin.

Suspectul de crimă era, paradoxal, un om apropiat de Biserică. Şi el, şi fraţii lui mergeau adesea la lăcaşul de cult din cartier ca să mai primească mâncare. În ultima vreme, nu au mai fost văzuţi.

"A încercat să se integreze oarecum să ne ajute aici la curăţenia din curte, dar nu a rămas, nu a putut să se integreze cu adevărat", povesteşte un preot.

"Erau necăjiţi. Nicolae (fratele ucis) venea în ultimul timp, mai venea şi îi mai dădeam aşa câte o milostenie. La sărbători, le mai trimiteam câte un pacheţel acasă", spune un alt preot.

Procurorii fac cercetări pentru a stabili care a fost motivul crimei. Totodată, suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili dacă a avut discernământ. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Tripla crimă din Capitală. Bărbatul care şi-a ucis mama, sora şi fratele le-a acoperit chipurile după omoruri