Antena Meniu Search
x

Foto Tripla tragedie din Satu Mare. Copilul de 13 ani, mama şi bunica, care au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în apă, au fost înmormântaţi azi

Astăzi, în a doua zi de Crăciun, au fost înmormântaţi la Hamleu copilul de 13 ani, mama lui şi bunica care au sfârşit într-un canal plin cu apă de pe marginea drumului, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum din Satu Mare.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 15:14

În loc să sărbătorească a doua zi de Crăciun, în Hamleu astăzi e doliu. Familia care a murit sâmbătă în urma accidentului cumplit a fost condusă pe ultimul drum. Cunoscuţii şi apropiaţii au venit să îşi ia rămas bun la capela din sat.

Doar fiica cea mare a femeii a supravieţuit

Sâmbătă dimineaţa plecaseră toţi de acasă şi mergeau către biserică. Un drum de doar 16 kilometri. La volan era mama copiilor. Femeia ar fi pierdut controlul, a derapat şi s-a răsturnat în şantul cu apă. Singura supravieţuitoare a fost sora băiatului, o adolescentă de 17 ani. Un localnic a reuşit s-o scoată la timp din maşina scufundată aproape în totalitate în mlaştină. 

Nici mama şi bunica băiatului nu au mai putut fi salvate. Prinşi în maşina scufundată toţi au sfârşit înecaţi. Fata de 17 ani a supravieţuit ca prin minune şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tripla tragedie din Satu Mare. Copilul de 13 ani, mama şi bunica, care au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în apă, au fost înmormântaţi azi