Antena Meniu Search
x

Video Trupa Şuie Paparude, implicată într-un accident în Timişoara. Maşina lor a fost lovită din spate la semafor de o autoutilitară

Membrii trupei Şuie Paparude au fost implicaţi într-un accident de maşină în Timişoara. Maşina în care se aflau era condusă de o femeie, iar la semafor aceştia ar fi fost loviţi din spate de un dubă. Cei 3 au suferit răni uşoare.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 18:26

Vezi și

”Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuţiu iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, cei trei răniţi sunt membrii formaţiei Şuie Paparude. Din primele informaţii se pare că aceştia au suferit răni superficiale.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Trupa Şuie Paparude, implicată într-un accident în Timişoara. Maşina lor a fost lovită din spate la semafor de o autoutilitară