Antena Meniu Search
x

Tudor Gheorghe a pornit intr-un nou turneu

Au innebunit salcamii, aseara, la Iasi. Tudor Gheorghe a pornit intr-un nou turneu. "Primavara Simfonic", spectacolul pe care l-a pus in scena in urma cu zece ani, poate fi vazut din nou in marile orase din tara

Vezi și

Tudor Gheorghe a mai cantat aceste poeme in urma cu un deceniu. “Acele poeme cantate acum zece ani aveau altfel de rezonanta pentru sufletul copilului de sase, sapte ani si acum pentru adolescentul de 17 ani suna cu totul altfel, de aceea am considerat ca este bine sa aduca in memorie celor care au auzit si au simtit spectacolul de acum ceva vreme”, a spus Tudor Gheorghe.

Maestrul va canta in toata tara impreuna cu peste 80 de muzicieni. “Sunt un talmacitor de poezii adevarat, un iubitor de poezii, un impatimit de poezia populara si culta, dar sunt un foarte bun amplificator al muzicii interiore a fiecarei poezii. Eu aud o muzica pe care o dau cu dragoste ascultatorilor”, a mai afirmat artistul.

"Salcamii", "Noapte de mai", "Valtul rozelor", "Note de primavara" sau "Dorul calator" sunt doar cateva dintre melodiile pe care le pot asculta cei care merg la concert.

"Primavara Simfonic" va mai poposi in alte 11 orase din tara. Vineri, Tudor Gheorghe va canta la Galati, iar bucurestenii il vor putea asculta, martea viitoare, la Sala Palatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tudor Gheorghe a pornit intr-un nou turneu