Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie pe Ceahlău, turist mort într-o drumeție cu soția. ”S-a încercat tot ce e omenește posibil”

Tragedie pe Ceahlău, unde un turist de 60 de ani a murit în fața soției sale, în timpul unei drumeții la Cascada Duruitoarea.

de Ana Maria Ghiarasim

la 22.07.2020 , 16:09

Tragedie pe Ceahlău, turist mort într-o drumeție cu soția Tragedie pe Ceahlău, turist mort într-o drumeție cu soția - Salvamont Neamț
  • Plafonul de nori este foarte jos, iar intervenția cu elicopterul a fost imposibilă.
  • Bărbatul de 60 de ani a fost resuscitat timp de 40 de minute, însă fără succes.

Salvatorii de la Salvamont Neamț l-au găsit pe bărbat prăbușit la pământ, fara puls și cu cianoze la nivelul fetei. 

”Timp de 40 de minute s-a încercat tot ce e omenește posibil, oxigen, defibrilator,manevre de resuscitare”, însă totul a fost în zadar, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Plafonul de nori este foarte jos, iar intervenția cu elicopterul a fost imposibila. Prin urmare, singura varianta pentru a ajunge la victimă a fost pe cale terestră. 

Articolul continuă după reclamă

”Echipa de intervenție a ajuns în 30 de minute în zona incidentului, trei sferturi din drum fiind parcurs cu un utilaj de teren”, se arată în comunicatul Salvamont Neamț.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tragedie pe Ceahlău, turist mort într-o drumeție cu soția. ”S-a încercat tot ce e omenește posibil”