Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Turistă salvată cu ajutorul unui elicopter, după ce a căzut pe un traseu montan din Munţii Bucegi

O turistă care s-a accidentat, marţi, pe un traseu din Munţii Bucegi a fost recuperată de salvamontiştii prahoveni şi de echipajul medical care deserveşte elicopterul de prim-ajutor de la Braşov. Un salvator s-a lansat cu troliul din elicopter şi a preluat-o pe femeia care, cel mai probabil, a suferit o fractură la şold.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 21:26

Turista, în vârstă de 63 de ani, s-a accidentat în zona Poiana Bucşoiului din Bucegi. Femeia a căzut pe o potecă, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, iar când salvatorii au ajuns la ea au constatat că a suferit, cel mai probabil, o fractură la şold. 

”Am solicitat intervenţia elicopterului de la POA Braşov, pentru transportul de urgenţă la spital. Un salvator montan a recuperat victima prin troliere”, au transmis oficialii Salvamont Prahova, pe Faceboook, potrivit News.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este a doua astfel de intervenţie, în ultimele trei zile, la care participă salvatorii montani din Prahova şi elicopterul SMURD. În weekend, o turistă care a suferit o fractură la picior a fost recuperată din Munţii Ciucaş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Turistă salvată cu ajutorul unui elicopter, după ce a căzut pe un traseu montan din Munţii Bucegi