Antena Meniu Search
x

16 turişti evacuaţi de urgenţă, după ce o pensiune din Tulcea a fost făcută scrum (Foto)

A fost agitaţie mare, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Mahmudia, din judeţul Tulcea, după ce un incendiu a izbucnit la o pensiune.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.06.2019, 10:27

A fost agitaţie mare, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Mahmudia, din judeţul Tulcea, după ce un incendiu a izbucnit la o pensiune.

Incendiul a afectat atât clădirea principală, cât şi alte două corpuri de clădire şi s-a extins şi la o altă casă din apropiere, unde luase foc izolaţia şi o parte din acoperiş.

Au fost sesizaţi de urgenţă pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, aceştia intervenind la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, un echipaj SMURD şi 20 de subofiţeri.

Au fost evacuaţi de urgenţă 16 turişti, dintre care patru copii, iar un bătrân de 82 de ani a fost transportat la spital, având probleme cardiace.

Conform celor de la ISU Tulcea, la momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată.

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare.

Pompierii din Tulcea au fost susţinuţi în demersurile lor de o autospecială de stingere a pompierilor voluntari din Mahmudia şi de o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Staţia de pompieri Babadag.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 16 turişti evacuaţi de urgenţă, după ce o pensiune din Tulcea a fost făcută scrum (Foto)