Antena Meniu Search
x

Video Turiştii se bucură de ultimul weekend estival. De săptămâna viitoare începe programul "Litoralul pentru toţi": preţuri reduse cu până la 70%

Doar două zile ne-au mai rămas până se încheie oficial, în calendar, vara. Şi chiar dacă mai bine de jumătate din ţară este sub avertizare de cod galben şi portocaliu de ploi, se pare că la mare vremea încă ţine cu turiştii care se bucură de ultimele ore din acest weekend pe litoral.

de Adrian Obreja

la 29.08.2021, 13:45

Vezi și

Cei mai mulţi îşi iau rămas bun astăzi de la mare până anul viitor dar nu înseamnă că nu ne putem bucura de valurile mării şi toamna. De la 1 septembrie începe programul Litoralul pentru toţi.

Soarele străluceşte pe litoral. Turiştii nu s-au lăsat speriaţi de norii care s-au adunat dimineaţă şi au rămas în continuare pe plajă pentru a profita de vremea excelentă. Începând cu 1 septembrie va demara programul "Litoralul pentru toţi", program în care s-au înscris deja peste 40 de hoteluri din toate staţiunile. Acestea pun la dispoziţie aproximativ 3.400 de locuri de cazare. Turiştii pot beneficia de preţuri reduse cu până la 70%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Turiştii se bucură de ultimul weekend estival. De săptămâna viitoare începe programul "Litoralul pentru toţi": preţuri reduse cu până la 70%