Antena Meniu Search
x

Video Turistul iranian, căutat de ieri în Bucegi, a fost găsit în stare de hipotermie. Bărbatul s-a lovit la cap și a rămas inconștient ceva timp

Misiune contracronometru pentru salvamontişti! Un turist iranian în vârstă de 53 de ani, căutat pe Platoul Bucegi, a fost găsit în viaţă, în stare de hipotermie. Bărbatul a fost coborât de pe munte cu telecabina.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 13:55

Vezi și

UPDATE: Acţiunea de căutare a turistului s-a finalizat cu bine, acesta fiind găsit noaptea trecută, în jurul orei 3, în stare de hipotermie. Dupa ce a primit îngrijirile necesare, a fost transportat la Baza Salvamont. Astăzi, a fost coborât de pe munte cu telecabina.

Ştire iniţială: Cincisprezece salvamontişti din Buşteni, Prahova si Dâmboviţa au pornit încă de ieri după amiază în căutarea lui. Un prieten este cel care a dat alarma. El a fost cel care a povestit salvamontiştilor că turistul iranian ar fi urcat de dimineata cu telecabina, iar apoi s-a aventurat pe un traseu pe care nu-l cunoştea. Ar fi alunecat apoi pe zăpadă, s-a lovit la cap şi a rămas inconştient ceva timp. Când s-a trezit era deja întuneric. Atunci s-a speriat şi şi-a sunat prietenul care apoi a alertat salvamontul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Turistul iranian, căutat de ieri în Bucegi, a fost găsit în stare de hipotermie. Bărbatul s-a lovit la cap și a rămas inconștient ceva timp