Antena Meniu Search
x

Turmă de oi, măgari şi ciobani, pe ceaţă, pe Austroada Soarelui, la Cernavodă

O turmă de oi, măgari şi ciobani au blocat, în această dimineaţă, traficul pe Autostrada Soarelui, în zona oraşului Cernavodă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.01.2020, 12:09

Turmă de oi, măgari şi ciobani pe Autostrada Soarelui
Turmă de oi, măgari şi ciobani pe Autostrada Soarelui, la Cernavodă - Facebook / Ovidiu Neculai Bufnila

O turmă de oi, măgari şi ciobani au blocat, în această dimineaţă, traficul pe Autostrada Soarelui, în zona oraşului Cernavodă.

Transhumanţa de pe autostrada A2 a fost îndeaproape supravegheată de proprietarul oilor, respectiv patronul ciobanilor, care circula în spatele turmei cu o maşină pe avarii.

Un tânăr, pasager într-o maşină care circula pe autostradă, a filmat momentul cu telefonul mobil.

Bărbatul a explicat că totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, la prima oră, iar afară era ceaţă, motiv pentru care turma de oi reprezenta un pericol uriaş pentru traficul de pe autostradă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este pentru prima dată când proprietarii turmelor de oi din judeţul Constanţa recurs la această metodă, respectiv traversarea Dunării pe autostrada A2, pentru a ajunge cu oile acolo unde au nevoie.

Totuşi, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat cu privire la ceea ce s-a întâmplat în această dimineaţă, iar proprietarul oilor a fost identificat.

Bărbatul, din localitatea Seimenii Mici, a fost amendat cu 4.350 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Turmă de oi, măgari şi ciobani, pe ceaţă, pe Austroada Soarelui, la Cernavodă