Antena Meniu Search
x

Video Tzancă Uraganu, supărat că ar fi primit bani falşi pentru dedicaţii şi a ajuns la poliţie. Manelistul a reacţionat pe TikTok

Cântăreţul de manele Tzancă Uraganu a fost audiat la poliţie într-un dosar legat de bani falşi. Cel puţin aşa susţine el, că ar fi primit bancnote false la evenimente, de la cei care au cerut dedicaţii şi că de o lună de zile poliţiştii îl tot cheamă la audieri. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 14:06

Vezi și

După vizita la poliţie, Tzancă Uraganu a dat şi un mesaj pe TikTok.

Tzancă Uraganu: Am fost astăzi la poliţie. Oamenii mă aşteptau de vreo lună de zile! Până la urmă dacă nu mă duceam trebuia să mă trezesc cu mascaţii peste mine. Că sunt d-ăştia amărâţi care dau bani falşi. Daţi, mă, dedicaţii la ureche că nu vă refuză mă, fraţilor, nimeni! Din patru, cinci mâini s-a ajuns că banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine! Din dedicaţii...Terminaţi, mă, cu banii ăştia falşi că vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi!

Tzancă Uraganu intrat în vizorul poliţiei după ce  aîncercat să schimbe mai multe bancnote la o casă de schimb valutar din Buzău. Angajaţii casei de schimb valutar au observat că una dintre bancnote este contrafăcută aşa că au anunţat imediat autorităţile. Cântăreţul a anunţat pe o reţea de socializare că nu are nicio legătură cu tot acest caz şi că nu ştia că bancnotele sunt false. El susţine că le-a primit în urma dedicaţiilor pe care le-a făcut în urma evenimentelor la care a cântat şi aşa banii falşi au ajuns la el şi i-a folosit mai departe, neştiind că sunt falşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tzancă Uraganu, supărat că ar fi primit bani falşi pentru dedicaţii şi a ajuns la poliţie. Manelistul a reacţionat pe TikTok