Antena Meniu Search
x

Video Ucrainean băut bine, cascadorii cu maşina pe șoseaua care leagă Mamaia de Năvodari. Șoferul a ajuns la spital

Accident spectaculos, seara trecută, în apropierea complexului Hanul Piraţilor, din Năvodari. O maşină în care erau doi cetăţeni ucraineni s-a rostogolit de câteva ori, după ce a izbit violent un stâlp şi a ricoşat într-un parapete. Poliţiştii au descoperit că şoferul era băut bine când s-a urcat la volan. 

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 13:48

Vezi și

Cei doi tineri din Ucraina care se aflau în mașină sunt acum în afara oricărui pericol. Unul dintre ei a primit îngrijiri medicale la locul accidentului și a refuzat transportul la spital, iar șoferul de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală, pentru investigații și supraveghere, dar și pentru recoltarea probelor de sânge. Polițiștii au descoperit că acesta consumase alcool înainte să se urce la volan. 

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă Mamaia de Năvodari. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina frontal de parapetul care separă cele două sensuri de mers, după care s-a răsturnat. La fața locului au ajuns la multe echipaje de poliție, o ambulanță și un echipaj SMURD, care le-au acordat îngrijirile medicale și l-au transportat pe șofer la spital.

El a fost externat, se află în afara oricărui pericol, dar acum are dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

"La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 86, în orașul Năvodari. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, a intrat în coliziune cu parapetul despărțitor al sensurilor de mers, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ucrainean băut bine, cascadorii cu maşina pe șoseaua care leagă Mamaia de Năvodari. Șoferul a ajuns la spital