Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ucrainean căutat în Munţii Maramureşului. De trei zile nu mai are apă și mâncare, s-a rătăcit într-o zonă periculoasă şi este dezorientat

Intervenţie contracronometru în Munţii Maramureşului. Un cetăţean ucrainean care de trei zile nu mai are apă şi mâncare este căutat de salvamontişti, după ce s-a rătăcit într-o zonă periculoasă. Chiar bărbatul a cerut ajutorul salvatorilor, când a observat că a rămas blocat deasupra unei cascade. 

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 08:34

Salvamontiștii și polițiștii de frontieră caută în Munții Maramureșului un cetățean ucrainean, care se află de trei zile pe drum, nu are hrană și este dezorientat.

Ucrainean rătăcit de 3 zile în Munţii Maramureşului

"Apelul venit prin 112 a mobilizat echipa Salvamont Maramureș care împreună cu echipa Poliției de Frontieră Valea Vișeului vor urca sus în munte pentru a-l coborî pe ucrainean care în acest moment este blocat deasupra unei cascade într-o prăpastie de peste 200 metri", au transmis reprezentanţii Salvamont Maramureș.

Vezi și

Acesta nu este singurul ucrainean rătăcit în munţii din ţara noastră.

Tot salvamontiştii maramureşeni au reuşit să recupereze ieri de un alt bărbat rătăcit. În cursul dimineții, în timpul lucrărilor de reamenajare a unor trasee în Munții Maramureșului, salvatorii montani au mai găsit un cetățean ucrainean rătăcit într-o zona cu acces dificil. A fost ajutat să coboare la baza muntelui, unde a fost preluat de autoritățile competente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Ucrainean căutat în Munţii Maramureşului. De trei zile nu mai are apă și mâncare, s-a rătăcit într-o zonă periculoasă şi este dezorientat