Antena Meniu Search
x

Foto Ucrainean de 50 de ani, prins cu o sumă exorbitantă de bani într-un rucsac, la Vama Siret

Un cetățean ucrainean de 50 de ani a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Siret cu aproape 400.000 de dolari în rucsac. Bărbatul a declarat că suma îi aparţine, dar poliţiştii i-au confiscat-o în cele din urmă, în urma unor declaraţii contradictorii. 

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 17:04

Ucrainean de 50 de ani, prins cu aproape 400.000 de dolari într-un rucsac, la Vama Siret
Ucrainean de 50 de ani, prins cu aproape 400.000 de dolari într-un rucsac, la Vama Siret

După ce marți polițiștii de frontieră au depistat, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere, o femeie care mergea pe jos și în bagajele căreia au găsit 100.000 de dolari, la sediul PTF Siret s-a prezentat un cetățean ucrainean care a susținut că cei 100.000 de dolari îi aparțin.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea asupra lui un rucsac în care a declarat că mai are 400.000 de dolari și că toată suma, împreună cu cea a femeii, îi aparține, transmite Mediafax.

Declaraţii contradictorii în faţa poliţiştilor

În urma unor verificări a documentelor prezentate de bărbat pentru banii pe care-i deținea și a constatării faptului că există neconcordanțe între declarațiile femeii și ale bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru fals în declarații.

În urma inventarierii valutei din rucsacul bărbatului, s-a constatat că este vorba de 390.000 de dolari, valută care a fost confiscată. Polițiștii de frontieră fac verificări în vederea documentării întregii activități infracționale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ucrainean de 50 de ani, prins cu o sumă exorbitantă de bani într-un rucsac, la Vama Siret