Antena Meniu Search
x

Video „Uite, vezi, sunt lacrimi! Se vede clar. O minune!” Casa unor buzoieni a devenit loc de pelerinaj după ce două icoane au început să plângă din senin

Casa unor localnici din satul Dâmbroca, comuna buzoiană Săgeata, a devenit loc de pelerinaj pentru vecini, dar și pentru alți locuitori din comunele învecinate, după ce două icoane au început să lăcrimeze.

de Monica Palade

la 09.02.2023, 18:00

Vezi și

„Uite, vezi, sunt lacrimi! Se vede clar. E mir! O minune!”, spun toți cei care au trecut pragul casei și au văzut minunea cu ochii lor. Proprietarul Nicolae Zaharia spune că a observat prima dată lacrimile joia trecută. Atunci le-a arătat celor din familie, după care a sunat dascălul și părintele din sat. În scurt timp, și-au dat seama că și a doua icoană lăcrimează.

Minune sau condens

Iar de atunci, în casa lor este un adevărat pelerinaj. Tot mai mulți oameni vin să se convingă dacă este sau nu un semn de la divinitate.

„E posibil să facem un program de vizitare sau să donăm icoanele unei mănăstiri”, a spus Nicolae Zaharia pentru buzoienii. Bărbatul spune că el la rândul său a avut parte de o minune, în urmă cu cinci ani, când a reușit să treacă peste o boală grea prin rugăciune.

Oamenii mai practici spun însă că există o explicație științifică. Sunt picături formate de condens, mai des întâlnit în perioada iernii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » „Uite, vezi, sunt lacrimi! Se vede clar. O minune!” Casa unor buzoieni a devenit loc de pelerinaj după ce două icoane au început să plângă din senin