Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Uite-l, mă, cum plânge. Îmi e milă de el". După 34 de ani, un bărbat din Braşov a izbucnit în lacrimi după ce s-a despărţit de Dacia sa

Moment de-a dreptul emoţionant, după ce un bărbat s-a despărţit de Dacia sa după 34 de ani. Imediat ce noul proprietar s-a urcat în maşină, pensionarul a izbucnit în lacrimi lângă autoturismul de care se despărţea după o viaţă.

de Monica Palade

la 15.06.2023, 18:07

Vezi și

„Uite-l, mă, săracu. Îmi e milă de matale. Vin să te iau în braţe, îmi e milă de mata. Du-te acasă. Uite-l, mă, cum plânge. Fostul proprietar a ţinut-o 34 de ani”, a scris noul propietar când l-a văzut pe nea Vasile în lacrimi.

"Rupe sufletul în mine”

Imaginile sunt răvăşitoare, iar internauţii au fost de-a dreptul emoţionaţi. „Din când în când, dacă ai timp, mai treci pe la el să-l mai plimbi puţin. O să se bucure”. „Cea mai întreţinută Dacie de pe Braşov. Îl ştiu pe domnu, în fiecare zi ştergea şi curăţa la maşină, avea grijă de ea ca de icoană!” „Nu aş fi luat-o, îi dădeam banii şi plecam. Rupe sufletul în mine”. „Odată cu maşina s-a încheiat şi o etapă din viaţa lui, de acolo vin lacrimile”. „Aici nu e vorba de Dacie. E vorba de sentimente şi amintiri trăite cu acea maşină. E o diferenţă”. „Mă jur dacă mai aveam inimă să o cumpăr”. „Nu mulţi înţeleg. Unii o să zică că e o bucată de tablă. Dar atâţia ani ai pus suflet, şi după atâţia ani, ai multe amintiri”.

Cum clipul postat de Norocel Alexe Buzdug pe TikTok s-a viralizat, iar emoţia a fost puternică, noul proprietar a mai postat un clip cu vizita lui nea Vasile în garajul său. „Azi am avut plăcerea vizitei domnului Vasile, la Daciuţa lui! Acest video sper să lămurească toate întrebările şi suspiciunile şi din nou îi mulțumesc domnului ca a întreținut-o atât de bine timp de 34ani! Dacia nu se vinde, ea va rămâne în mica mea colecție!!!”, a mai scris noul proprietar.

Pe acelaşi subiect

„Poate şi ăl de sus aşa a vrut să fie”, a mărturisit nea Vasile. Norocel Alexe i-a dat asigurări că ori de câte ori îi e dor de ea, poate veni liniştit să o vadă, să o pornească şi chiar să se plimbe cu ea. „Când vreţi şi vă e dor de ea, veniţi, o porniţi, vă duceţi la Peco. Nu pentru bani mi-a bătut-o”, a mai spus proprietarul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Uite-l, mă, cum plânge. Îmi e milă de el". După 34 de ani, un bărbat din Braşov a izbucnit în lacrimi după ce s-a despărţit de Dacia sa