Antena Meniu Search
x

Ultima imagine cu Ionuţ din trenul "morții", cu puțin timp înainte să-şi găsească sfârşitul în catastrofa din Grecia. Românul va fi înmormântat acasă, la Brăila

Apar noi detalii în cazul românului mort în tragedia feroviară din Grecia. Ionuţ s-a fotografiat chiar în trenul în care avea să-şi găsească sfârşitul. Împietrită de durere, familia aşteaptă acum ca trupul lui să fie adus acasă pentru a-l putea înmormânta cum se cuvine, la Brăila. 

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 14:20

Ultima imagine cu Ionuţ
Ultima imagine cu Ionuţ - Familia lui Ionuţ; Profimedia Images

Durere mare pentru familia lui Ionuţ. Românul s-a fotografit cu puţin timp înainte de tragedia din Grecia. Un selfie în oglinda băii reprezintă ultima imagine cu bărbatul înainte să-şi găsească sfârşitul. Nimic nu avea să prevestească că la scurt timp după ce poza a fost făcută, nu mai puţin de 57 de destine urmau să fie frânte. Este cea mai mare nenorocire feroviară din istoria Greciei. 

Familia se pregăteşte să-l conducă pe Ionuţ pe ultimul drum

Temerile familiei românului dispărut Grecia, care se afla în trenul morţii, au fost confirmate. Ionuţ Culea se numără printre persoanele care au pierit în accidentul din 1 martie, când un tren de pasageri s-a ciocnit frontal cu un marfar, în apropiere de oraşul Larissa. Trupul neînsufleţit va fi repatriat mâine, iar rudele se pregătesc să-l înmormânteze la Brăila. 

După zile întregi de durere şi incertitudini pentru familia românului, vestea oficială a venit: Ionuţ se află printre victime. Mătuşa lui Ionuţ este cea care l-a crescut de când avea doar două săptămâni. 

Pe acelaşi subiect

Mătuşă: M-au sunat de la Consulatul României din Salonic şi mi-au dat vestea că i s-au găsit resturi. Resturile lui... ce a mai putut să fie din el.

''Din păcate, Ionuţ se afla în acest tren al groazei", a scris pe Facebook şi unchiul lui Ionuţ. 

Protestele de amploare continuă în Grecia

Cel puţin 57 de oameni au murit în ceea ce grecii numesc cea mai mare tragedie feroviară din istoria ţării. În Salonic, furia a scos din nou grecii în stradă. Demonstraţia a fost, de această dată, paşnică, însă poliţia s-a aflat permanent lângă manifestanţi. În cursul zilei de astăzi, vor fi organizate greve şi în sistemul feroviar. În semn de sprijin, metroul din Atena nu va funcţiona pe anumite linii. 

Între timp, apar primele concluzii ale inspectorilor cu privire la sursa exploziei. Potrivit informațiilor, explozia ar fi fost cauzată de uleiul din motoare, în fiecare motor fiind câte 2,5 tone de ulei. Mai mult, şeful de gară riscă închisoare pe viaţă daca va fi găsit vinovat de omor prin imprudenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultima imagine cu Ionuţ din trenul "morții", cu puțin timp înainte să-şi găsească sfârşitul în catastrofa din Grecia. Românul va fi înmormântat acasă, la Brăila