Antena Meniu Search
x

Autocar cu 37 de persoane răsturnat în apropiere de Predeal. Sunt cel puţin 16 victime. Şoferul a pierdut controlul maşinii într-o curbă

Un autocar cu 37 de persoane s-a răsturnat la ieşirea din Predeal, către Pârâul Rece. Potrivit primelor informaţii, 16 de pasageri au nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii au plecat din Bucureşti, în teambuilding, la o cabană.

Un autocar cu 37 de persoane s-a răsturnat la ieşirea din Predeal, către Pârâul Rece. Potrivit primelor informaţii, 16 de pasageri au nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii au plecat din Bucureşti, în teambuilding, la o cabană.

Citeşte şi: Şoferul autocarului răsturnat lângă Predeal, pus sub acuzare! 17 pasageri, în continuare internaţi în spital

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Update ora 21.10: Ultima persoană încarcerată din autocarul răsturnat a fost scoasă, după aproape o oră şi jumătate. Eforturile salvatorilor au fost mari.

Update ora 20.55: La accidentul de autocar au intervenit, în total, 24 de echipaje medicale - opt de la Covasna, nouă de la Braşov şi şapte de la Prahova.

Update ora 20.45: Potrivit ISU Braşov, în accident au fost rănite 16 persoane. Doi dintre răniţi au fost încarceraţi. Unul dintre cei încarceraţi e un cetăţean italian şi a rămas prins cu o mână sub autocarul răsturnat.

Cinci dintre răniţi sunt în stare mai gravă, doi având traumatisme la coloană ţi trei traumatisme faciale, restul răniţilor având diverse traumatisme la mâini sau la picioare.

Update ora 20.30: Centrul Infotrafic dă detalii despre circumstanţele accidentului - şoferul autocarului a pierdut controlul într-o curbă.

"Din primele informaţii a reieşit faptul că şoferul unui autocar în care se află 37 de pasageri adulti s-a răsturnat, cauza fiind pierderea controlului volanului în curbă, iar în urma evenimentului au rezultat două victime. Accidentul s-a produs în jurul orei 18:50, iar în prezent sunt blocate ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului", transmite Centrul Infotrafic.

Update ora 20.15: Autocarul plecase la ora 14.00, din Bucureşti. Pasagerii erau în teambuilding. Maşina urma să revină din călătorie pe 25 iunie. Potrivit unor surse, şoferul de 66 de ani al autocarului avea certificatul valabil până în 2018.

A fost activat planul roșu de intervenție. Sunt 12 răniţi care primesc îngrijiri medicale, niciunul dintre aceştia nu este inconştient. 

La fata locului, salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, o descarcerare, trei ambulante SMURD, patru autospeciale pentru transport personal și victime multiple. Şapte echipaje ale serviciului județean de ambulantă sunt, de asemenea, la fata locului. 

In sprijin, la locul intervenției au fost prealertate autospeciale pentru transport personal și victime multiple de la ISU Sibiu, Covasna și Prahova.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Autocar cu 37 de persoane răsturnat în apropiere de Predeal. Sunt cel puţin 16 victime. Şoferul a pierdut controlul maşinii într-o curbă