Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele cuvinte spuse de Marius, înainte să se arunce în gol de pe pod, pe autostrada spre Lugoj. Tânărul a vorbit la telefon cu soţia şi cei doi copii

Soţia lui Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, face dezvăluiri şocante despre ultimele clipe din viaţa soţului ei.

de Redactia Observator

la 02.06.2018 , 17:46

Soţia lui Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, face dezvăluiri şocante despre ultimele clipe din viaţa soţului ei.

Nela M. a declarat, în exclusivitate pentru Observator, că soţul ei era depresiv şi că în ulimii ani s-a refugiat în alcool.

Femeia spune că Marius a încercat să se lase de băutură de câteva ori, însă a revenit de fiecare dată. A povestit că tânărul a sunat-o înainte să comită gestul extrem. 

Articolul continuă după reclamă

Marius a vorbit cu cei doi copii ai lor cărora le-a spus că îi iubeşte.

"Am doi copii, o fată şi un băiat, care sunt gemeni. În urmă cu trei ani şi jumătate, când a murit sora, am luat-o la noi şi pe nepoata mea. El a spus atunci că stă acasă pentru că nu avem cum să ne descurcăm cu trei copii. 

Şi s-a înecat în băutură. Zi de zi bea, nu a vrut ajutor. I-am spus să meargă la un psihiatru. A avut două tentative să se lase de băutură şi nu a putut. Îi era rău atunci când nu bea şi începuse să se îngraşe foarte mult.

I-am spus să meargă să se angajeze, să intre în comunitate. Cu mine vorbea, eu îl înţelegeam, eu îi spuneam şi ce e bine şi ce e rău. Am încercat să îl scot din starea asta. Mi-a şi confirmat că este depresiv", a mărturisit femeia.

Nela a spus că tatăl copiilor ei a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, la mama lui. 

"M-a sunat aseară. În momentul în care suna, dădeam telefonul copiilor ca să vorbească cu el. 

Fata l-a întrebat unde e şi el a spus că e acolo, sus. Apoi l-a întrebat dacă mai are burta mare şi a spus că, <de acolo, de sus, n-o să mai am burta mare>. Eu pusesem telefonul pe speaker. Fiul mei i-a spus că îl iubeşte, iar el i-a replicat apoi <să ai grijă de mami, să fii cuminte>. Apoi fiul meu a închis şi l-am sunat din nou. L-am întrebat unde este şi a spus că este sus pe pod. L-am întrebat unde şi nu a ştiut să spună unde, doar că este pe Autostrada Timişoara - Deva şi a spus că vrea să se arunce de pe pod. I-am spus să se gândească la copii...şi el a zis că nu mai vrea să fie o legumă pentru noi şi nu mai vrea să ne mănânce banii. I-am spus să vină acasă, că îl fac bine, că îl duc la doctor, la ce vrea el. 

În urmă cu patru ani, tatăl lui s-a spânzurat şi mi-a spus că de două săptămâni îl visează că îl cheamă la el. I-am spus să se gândească la copii, dar a zis că nu mai vrea. La ora 1.00, m-a sunat un domn poliţist de la Rutieră să îmi spună că a murit", a mai spus femeia.

Noaptea trecută, Marius Florin Bublea s-a sinucis aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe autostrada spre Lugoj.

Tânărul, care a lăsat în urmă doi copii şi o soţie îndurerată, şi-a rugat familia, prin intermediul unui bilet de adio, să îl ierte. Şi-a explicat gestul spunând că nu a mai rezistat, că a căzut în depresie şi că nu vrea să fie o povară pentru nimeni.

Marius a murit după ce a sărit de pe pasarela aflată deasupra autostrăzii, polițiștii găsind pe pod încălțămintea bărbatului, dar și câteva sticle.

După ce victima a fost identificată, oamenii legii au contactat familia, iar soția bărbatului le-a spus polițiștilor că se aștepta ca soțul să fie găsit mort, pentru că a descoperit un bilet de adio.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, circulaţia spre 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte spuse de Marius, înainte să se arunce în gol de pe pod, pe autostrada spre Lugoj. Tânărul a vorbit la telefon cu soţia şi cei doi copii