Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele imagini cu Andrei Gheorghe. Recent, jurnalistul a fost surprins la cumpărături, în nordul Capitalei (Video)

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a şocat pe toată lumea. Cunoscutul om de radio s-a stins fulgerător, în propria casă, la numai 56 de ani. 

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 12:11

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a şocat pe toată lumea. Cunoscutul om de radio s-a stins fulgerător, în propria casă, la numai 56 de ani. 

Nimănui nu-i vine să creadă că Andrei Gheorghe nu mai este, mai ales că îndrăgitul om de radio și televiziune nu era deloc retras, participa la tot felul de evenimente. 

Articolul continuă după reclamă

În plus, cunoscuţii nu îl ştiau că ar fi suferit de ceva.

În urmă cu două luni, fotoreporterii Click! l-au surprins la cumpărături. Îmbrăcat sport, Andrei Gheorghe gesticula şi zâmbea.

	Ultimele imagini cu Andrei Gheorghe. Recent, jurnalistul a fost surprins la cumpărături, în nordul Capitalei

Sursa foto: Mihai Ionescu / Click

"Era însoțit de un bărbat, care cel mai probabil era un instalator angajat de Andrei pentru ceva lucrări casnice. Asta pentru că regretatul jurnalist intrase într-un magazin de bricolaj din Nordul Capitalei, de unde a cumpărat o țeavă de scurgere pentru toaletă. Era îmbrăcat lejer, arăta bine, neschimbat, ba chiar glumea cu bărbatul, gesticulând și zâmbind", scrie Click!

Reamintim că Andrei Gheorghe a murit, la 56 de ani, fiind găsit fără suflare, în casa sa din Voluntari, judeţul Ilfov.

Potrivit unor surse din anchetă, Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. Când a fost găsit trupul, în casa sa lui din Voluntari, județul Ilfov, era mort de aproximativ 12 ore.

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu Andrei Gheorghe. Recent, jurnalistul a fost surprins la cumpărături, în nordul Capitalei (Video)