Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele imagini cu Flavia în viaţă. Nepoata ministrului Sorina Pintea, asistentă medicală la UPU-SMURD Baia Mare, a fost găsită spânzurată în casă

Tragedie în familia ministrului Sănătăţii. Nepoata Sorinei Pintea a fost găsită fără suflare, seara trecută, în propria locuinţă. Medicii chemaţi în ajutor au încercat să o resusciteze pe tânără însă fără succes. 

de Redactia Observator

la 18.08.2022 , 17:43

Tragedie în familia ministrului Sănătăţii. Nepoata Sorinei Pintea a fost găsită fără suflare, seara trecută, în propria locuinţă. Medicii chemaţi în ajutor au încercat să o resusciteze pe tânără însă fără succes. 

Din primele informaţii, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, mai ales că pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă. Medicii chemaţi în ajutor au încercat să o resusciteze pe tânără însă fără succes.

La câteva ore după tragedie, ministrul Sorina Pintea a postat o fotografie pe Facebook în memoria nepoatei sale. 

Articolul continuă după reclamă

Flavia Magdău-Tătărău, în vârstă de 27 de ani, lucra la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Era căsătorită de puţină vreme cu Bogdan, un angajat al ISU Maramureş.

Rudele şi prietenii Flaviei sunt în stare de şoc, cu atât mai mult cu cât nimic nu părea să prevestească tragicul eveniment.

Nimeni nu înţelege de ce femeia a recurs la un asemenea gest. 

O prietenă de-a Flaviei a postat pe Facebook o fotografie făcută în urmă cu câteva săptămâni, alături de un mesaj sfâşietor de condoleanţe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, un ziar local a publicat o fotografie care, potrivit jurnaliştilor maramureşeni, ar fi ultima imagine cu Flavia în viaţă.  

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu Flavia în viaţă. Nepoata ministrului Sorina Pintea, asistentă medicală la UPU-SMURD Baia Mare, a fost găsită spânzurată în casă