Antena Meniu Search
x

Ultimul cuvânt al familiei Cosma în sala de judecată

Fierbe Justiţia din România. Tudorel Toader a fost astăzi la Palatul Cotroceni, iar Liviu Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

Vezi și

Fierbe Justiţia din România. Tudorel Toader a fost astăzi la Palatul Cotroceni, iar Liviu Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. Toată lumea aşteaptă anunţul care va decide soarta şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Familia Cosma, care a stârnit întreg scandalul care zguduie Justiţia, a avut ultimul cuvânt în sala de judecată. Au fost lacrimi şi răsturnări de situaţie. 

După audieri maraton care au durat 7 ore, 7 minute şi 7 secunde, fraţii Cosma au ieşit din sala de judecată convinşi că au spus tot în apărarea lor. Mai mult, singurul martor care susţinea acuzaţiile aduse de DNA, afaceristul Răzvan Alexe, le-a spus acum judecătorilor că nu a mituit niciodată familia Cosma. O răsturnare de situaţie chiar la ultimul termen.

Mai mult decât atât, procurorii par să fi confirmat afirmaţiile lui Vlad Cosma. Au admis în faţa judecătorilor că au folosit acelaşi martor, atât protejat, cât şi cu 

identitate ascunsă.

Andreea Cosma, care a fost alături de familia ei la Curtea Supremă deşi nu are nicio calitate în acest dosar, l-a protejat pe fratele mai mic. 

În sala de judecată, tatăl lor, Mircea Cosma, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, le-a spus magistraţilor, cu lacrimi în ochi, că nu a făcut niciun abuz. Chiar şi Dumnezeu i-a dat dreptate, a spus el. A încheiat contracte de deszăpezire şi imediat au venit ninsorile. Când l-a ascultat, şi fiica a izbucnit în plâns. 

Fraţii Cosma au plecat ţinându-se de mână. Vor afla sentinţa finală pe 5 martie. 

Până atunci, scandalul provocat de înregistrările prezentate de Vlad Cosma ar putea face parte din analiza lui Tudorel Toader asupra activităţii procurorilor. Joi, la ora 18, va prezenta toate concluziile. 

În schimb, Tudorel Toader a mers cu un dosar la Palatul Cotroceni. 

"Actul de justiţie este pus la îndoială public tocmai de acele persoane care sunt chemate să răspundă în faţa legii", a spus Preşedintele.

În faţa presei, preşedintele şi ministrul au discutat doar câteva secunde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ultimul cuvânt al familiei Cosma în sala de judecată