Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj al bărbatului spânzurat de pasarela de cale ferată de la Alba Iulia: "Pentru toţi cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele"

Un jurnalist în vârstă de 42 de ani din Satu Mare este persoana care s-a spânzurat luni, 3 iulie, de pasarela care traversează calea ferată, la intrare în Alba Iulia. Cu o zi înainte, acesta a postat pe Facebook un mesaj adresat celor "care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele".

Un jurnalist în vârstă de 42 de ani din Satu Mare este persoana care s-a spânzurat luni, 3 iulie, de pasarela care traversează calea ferată, la intrare în Alba Iulia. Cu o zi înainte, acesta a postat pe Facebook un mesaj adresat celor "care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele".

Cristian Matos le-ar fi spus apropiaţilor că merge să facă o excursie în Munţii Apuseni. Ultima postare pe facebook a fostului jurnalist a fost legată de o problemă privind iubita sa. "Pentru toţi cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele..vă garantez că o să preferaţi să răspundeţi în faţa justiţiei şi nu a mea…Hristoşi să fiţi nu o să scăpaţi…nici în mormânt….va scot cu dinţii !!!!", a scris acesta, duminică, 2 iulie, pe Facebook. 

Oficial, nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să îşi pună capăt zilelor. La această postare a primit şi un răspuns care dă de înţeles că jurnalistul ar fi avut mai multe probleme: "Înainte să fii tu justiţiar, mai bine ţi-ai plăti datoriile, ţi-ai rezolva dosarul penal din Anglia şi dacă ţi-ai mai băga nişte sânge în tot alcoolul ăla şi după ce faci toate astea, să îţi dai seama că nu ai nici un drept să fii tu „corectul” sau poate aşa dă bine pe sticlă". 

Pe acelaşi subiect

Cristian a lucrat mulţi ani în mass media din Satu Mare şi în cea regională, respectiv în promovare turistică sau consiliere politică. Acesta a fost şi consilier de imagine al deputatului PNL Romeo Nicoară. "Acum un an, am fost colegi, cu bune cu rele, cu nervi şi cu certuri am făcut o campanie frumoasă, ştiind că este prima, dar neştiind ca va fi ultima...... Mai învăţat să privesc oamenii în suflet, mai învăţat multe lucruri frumoase, dar cel mai mult mi-a plăcut că tu erai tu însăţi si nu te dădeai bătut niciodată... Dacă ai hotărât să pleci fără să mă anunţi, măcar de acolo de sus trimite-mi un semn, un zâmbet sau măcar o ploaie lină... Dormi în pace bunul meu prieten (frate mai mare) cum îmi ziceai tu că îmi eşti. Să-ţi fie ţărâna uşoară şi somnul veşnic liniştit!", a scris un prieten al acestuia pe Facebook. 

Pompierii din Alba Iulia au intervenit luni pentru coborârea unui bărbat spânzurat de pe podul ce traversează calea ferată, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeş. Acesta şi-a pus capăt zilelor cu cureaua de la pantaloni cu care s-a legat de o bară metalică a podului. Poliţiştii nu au găsit la momentul respectiv documente, astfel încât cadavrul nu a putut fi identificat.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ultimul mesaj al bărbatului spânzurat de pasarela de cale ferată de la Alba Iulia: "Pentru toţi cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele"