Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultimul mesaj plin de subînțeles postat de Alina, înainte de a avea parte de un sfârșit cumplit pe un câmp din Teleorman. "Am sperat să nu fie adevărat!"

"Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet". Era mesajul pe care Alina îl postase cu doar cinci zile înainte de a-și găsi sfârșitul pe un câmp din Teleorman. Nu a fost din păcate și cazul ei. Se pare că nu a ales bine și asta pentru că a murit chiar de mâinile celui pe care îl iubise cândva.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 17:20

Trupul tinerei de 21 de ani a fost găsit plin de vânătăi. Ultimele clipe din viața sa au fost un coșmar pentru fată. A fost bătută cu bestialitate de Florin, un tânăr de 25 de ani, până când nu a mai mișcat. Cuprins de remușcări, băiatul a ales să moară la doar câțiva kilometri distanță, când a intrat cu mașina direct într-un copac de pe marginea drumului.

A avut parte de o moarte cumplită

Alina și Florin s-au iubit cândva, dar relația se încheiase. În plus, tânăra chiar începuse o nouă poveste de iubire. Băiatul nu s-a consolat însă cu gândul și continua să o sune cu insistență, să îi trimită mesaje și să îi ceară să revină în viața lui, pentru totdeauna. Deși oamenii legii nu au confirmat oficial cele două morți, rudele celor doi cred că acestea sunt adevăratele fapte.

Vestea morții brutale de care a avut parte Alina a căzut ca un trăsnet printre apropiați. „Copil bun și frumos îmi pare atât de rău! Am sperat să nu fie adevărat! Rămân amintirile blândeții și zâmbetului tău frumos. Dumnezeu sa te pună la fața lui si sa le dea liniște părinților! Condoleanțe!”, „Alina mea frumoasaaa”, sunt doar câteva din mesajele postate pe Facebook de apropiați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ultimul mesaj plin de subînțeles postat de Alina, înainte de a avea parte de un sfârșit cumplit pe un câmp din Teleorman. "Am sperat să nu fie adevărat!"