Antena Meniu Search
x

Video Un acrobat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime, în masivul Piatra Secuiului

Un acrobat profesionist a fost filmat în timp ce a parcurs distanța dintre două stânci de la Piatra Secuiului pe o sfoară îngustă de doar câțiva centimetri. Bărbatul avea o coardă de siguranță, astfel că viața sa nu a fost pusă în pericol.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 19:03

Un acrobat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime, în masivul Piatra Secuiului
Un acrobat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime, în masivul Piatra Secuiului - Youtube

Priceperea și curajul acrobatului profesionist i-a impresionat pe spectatori. Acesta și-a întins sfoara la sute de metri altitudine și, chiar dacă s-a dezechilibrat de câteva ori, a reușit să traverseze în siguranță distanța dintre cele două stânci, transmite Ziarul Unirea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Masivul Piatra Secuiului se află lângă localitatea Rimetea (Torockó pe ungurește), în județul Alba, nu departe de Aiud. Cu toate un munte destul de mic, cu o înălțime de numai 1.128 de metri, nu este chiar atât de simplu de urcat, diferența de nivel fiind de aproape 600 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un acrobat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime, în masivul Piatra Secuiului