Antena Meniu Search
x

Actor celebru de la Hollywood, cu origini în Maramureş! Harvey Keitel a vizitat locul natal al mamei sale

Un actor celebru de la Hollywood a ajuns ieri, pentru prima dată, în Maramureş, pe meleagurile natale ale mamei sale. A fost încântat de frumuseţea şi tradiţiile zonei, dar şi de vişinată!

Vezi și

Un actor celebru de la Hollywood a ajuns ieri, pentru prima dată, în Maramureş, pe meleagurile natale ale mamei sale. A fost încântat de frumuseţea şi tradiţiile zonei, dar şi de vişinată!

Născut la New York, este pentru prima dată când Harvey Keitel ajunge în Maramureşul mamei sale. Autorităţile din Leordina i-au acordat celebrului actorul - titlul de cetăţean de onoare al comunei şi i-au dăruit un costum popular tradiţional.

Harvey Keitel a fost încântat să calce pe urmele mamei sale.

Harvey Keitel, actor:

M-am gândit mult la faptul că mama mea a umblat pe aceste străzi din Leordina. Aşa că întotdeauna mi-a rămas în minte imaginea mamei de fată care venea din Leordina în New York, împreună cu surorile mele. Am vrut să găsesc unde a umblat mama.

De altfel, actorul a putut să viziteze şi casa în care a crescut mama sa. A mers şi la Conacul Drahneilor din Ruscova. Aici, gazdele l-au întâmpinat cu bucate alese. Salam din carne de caprioară şi mistreţ, dar şi mamaligă cu jumări sau tradiţionalele sarmale. Havey nu a cerut suplimentar decât... ulei de măsline.

Ca să nu se sperie de o masă aşa de încărcată, gazele l-au anunţat că îi pun şi "la pachet". Cel mai mult, însă, actorului i-a plăcut vişinata!

Harvey Keitel a fost nominalizat la Oscar şi Globul de Aur şi a jucat în filmele marilor regizori Martin Scorsese, Ridley Scott, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez sau James Mangold. Acum se află în România pentru filmarile la o nouă producţie, "See you soon", o poveste de dragoste modernă, în care joacă împreună cu Liam McIntyre, protagonistul din "Spartacus".

Harvey Keitel, actor:

Întotdeauna m-am simţit ca şi cum sunt din Leordina şi sunt prin sânge. Aşa că, primirea acestui premiu prin care devin cetăţean de onoare este motivul pentru care zâmbesc. Sunt sigur că şi mama mea o face.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Actor celebru de la Hollywood, cu origini în Maramureş! Harvey Keitel a vizitat locul natal al mamei sale