Antena Meniu Search
x

Un adolescent a murit încercând să-și facă un selfie de la balconul unei clădiri abandonate din Buzău

Un băiat de 14 ani din Buzău a murit după ce a căzut în gol de la etajul doi al unei clădiri dezafectate, unde s-ar fi urcat împreună cu alți trei prieteni pentru a-și face selfie-uri. Tragedia s-a întâmplat miercuri seară, băiatul a fost găsit inconștient de echipajul de prim ajutor, ulterior fiind declarat decedat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.11.2020, 10:07

Un adolescent a murit încercând să-și facă un selfie de la balconul unei clădiri abandonate din Buzău
Un adolescent a murit încercând să-și facă un selfie de la balconul unei clădiri abandonate din Buzău - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Adolescentul de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate din Buzău.
  • Copilul și alți trei prieteni se urcaseră acolo pentru a face selfie-uri.

Potrivit presei locale, adolescentul și prietenii lui au escaladat un gard pentru a ajunge la clădire. Odată ajunși acolo, copiii au vrut să-și facă poze. La un moment dat, în timp ce erau la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Adolescentul a fost preluat în viaţă de la locul incidentului însă a murit în scurt timp la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii urmează să-i audieze în prezenţa părinţilor pe prietenii copilului mort pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectată şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un adolescent a murit încercând să-și facă un selfie de la balconul unei clădiri abandonate din Buzău