Antena Meniu Search
x

Un adolescent beat și fără permis a furat o mașină și a făcut-o scrum, după ce a căzut de pe pod, în Buzău

Un adolescent beat și fără permis a furat o mașină și a făcut-o scrum, după ce a căzut de pe pod, în Buzău. Medicii se luptă acum să-i salveze viața.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.07.2020, 10:02

  • Adolescentul a furat mașina din curtea unui vecin.
  • Autoturismul a luat foc imediat după impactul cu solul.

Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital joi dimineaţă, după ce a căzut de pe un pod cu o maşină furată. Maşina a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe DN10, pe directia Buzău către Braşov, un tânăr de 18 ani, din Berca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, maşina rasturnându-se de pe un pod în afara părţii carosabile. În urma impactului cu solul, maşina a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

Pompierii din localitate Mărunţişu au intervenit pentru stingerea acesteia, însă nu au mai putu salva nimic din autoturism.

Tânărul de 18 ani, semiconştient, a fost rănit grav, preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere şi pe deasupra mai consumase şi alcool, etilotestul indicând în cazul său o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, maşina fusese sustrasă din curtea unui localnic din Berca în cursul nopţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un adolescent beat și fără permis a furat o mașină și a făcut-o scrum, după ce a căzut de pe pod, în Buzău