Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent de 15 ani, găsit spânzurat în curtea casei în stare de putrefacţie, în Vaslui. Părinţii au tot băut în această perioadă şi nu l-au căutat

Timp de mai multe zile, a stat spânzurat în curtea casei părinteşti din localitatea vasluiană Bogdăneşti, fără să fie observat de nimeni. Şi asta pentru că în tot acest timp părinţii lui au băut peste măsură şi au crezut în tot acest timp că fiul lor este plecat de acasă.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 14:35

Aşa că nu şi-au bătut capul şi nu l-au căutat. Nici nu au încercat. Până duminică-dimineaţa, când a fost observat atârnând chiar în curte de o vecină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, părinţii minorului credeau că fiul lor se află în vizită la un prieten sau la rude şi nu au sesizat dispariţia acestuia.

Ce spun poliţiştii

Vezi și

„La data de 18 august, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din comuna Bogdăneşti, despre faptul că vecinul său, în vârstă de 15 ani, a fost găsit decedat, spânzurat, în curtea locuinţei familiei acestuia. Crezând că este în vizită la un prieten sau la alte rude la care obişnuia să mai meargă, părinţii minorului nu au sesizat autorităţile privind dispariţia acestuia", a transmis IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării expertizei de specialitate”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani, găsit spânzurat în curtea casei în stare de putrefacţie, în Vaslui. Părinţii au tot băut în această perioadă şi nu l-au căutat