Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani a furat o mașină și a intrat cu ea într-o clădire. Polițiștii i-au deschis un dosar penal

Un minor de 16 ani, care conducea o maşină în Târgovişte, a fost implicat într-un accident, sâmbătă, după ce ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat într-o clădire, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 19:00

Un adolescent de 16 ani a furat o mașină și a intrat cu ea într-o clădire. Polițiștii i-au deschis un dosar penal - Profimedia

"La data de 1 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că un autoturism, condus de o persoană de 16 ani, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu (imobilul unei - n.r.) societăţi comerciale", a precizat IPJ Dâmboviţa.

În urma impactului nu a fost nimeni rănit. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a mai precizat sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani a furat o mașină și a intrat cu ea într-o clădire. Polițiștii i-au deschis un dosar penal