Antena Meniu Search
x

Un adolescent mort pe bancheta din spate, singura persoană din mașina găsită distrusă în Suceava, pe marginea drumului

Un adolescent mort pe bancheta din spate a fost singura persoană din mașina găsită distrusă în Suceava, pe marginea drumului. Salvatorii n-au știut cine l-a lăsat acolo pe băiat, nu mai era nimeni în preajmă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020, 11:02

Accident mortal
Accident mortal la Arbore, în Suceava - Facebook
  • Accidentul mortal a avut loc în comuna suceaveană Arbore.
  • Adolescentul mort avea 17 ani.

Un tânăr de 17 ani a murit, duminică dimineața, într-un grav accident produs în comuna Arbore. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, pompierii militari suceveni au intervenit duminică dimineața, în jurul orei 3:00, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava, la un accident rutier produs pe raza comunei Arbore.

Pompierii militari au găsit la fața locului o mașină avariată, care, din declarațiile celor din zonă intrase în coliziune cu un stâlp și un cap de pod.

În autoturism, pe bancheta din spate, se afla un tânăr de aproximativ 17 ani, în stare de inconștiență și cu leziuni foarte grave la cap. Echipajul de intervenție l-a extras pe tânăr din mașină și l-au predat echipajului Serviciului de Ambulanță  Județean Suceava, dar din nefericire, victima a fost declarată decedată.

Tânărul mort se numea Anton și era în mașina pe care o conducea un prieten din Pârteștii de Sus, Petrică, acesta având 23 de ani. Polițiștii l-au reținut la câteva ore după accident, când avea o alcoolemie de 0,38 mg/litru în aerul expirat. 

El este cercetat acum pentru comiterea mai multor infracțiuni, ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, dar și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent mort pe bancheta din spate, singura persoană din mașina găsită distrusă în Suceava, pe marginea drumului